Interiér

Obklady ve velkém stylu

Dřevo, keramika nebo snad kámen? Přemýšlíte, jakými obklady ozvláštnit interiér? Pak vsaďte na něco méně tradičního a přitom nečekaně praktického. Obklad z lakovaného skla prostor osvěží a vašemu domovu dodá šmrnc, který se jen tak neokouká.

Moderní čistý design beze spár, vysoká odolnost a snadná údržba z něj dělají ideální náhradu klasických keramických obkladů v kuchyních nebo koupelnách. Hodí se ale prakticky pro jakoukoliv místnost a vždy bude výrazným designovým prvkem, který nikdo nepřehlédne. Nebojte se velkých skleněných ploch a propojte pomocí obkladu z lakovaného skla do jednoho stylu klidně celý interiér

.„Skleněné obklady se vyrábí na míru konkrétní místnosti. Používá se výhradně kalené sklo, takže jsou velice odolné proti mechanickému poškození nebo poškrábání, zároveň to ale znamená, že jakmile sklo projde procesem kalení, už ho nelze nijak mechanicky opracovávat. Všechny otvory pro zásuvky a vypínače se proto musí v daném interiéru precizně zaměřit a nechat do skla vyřezat již během výroby,„vysvětluje Petr Paksi, obchodní ředitel společnosti JAP FUTURE, která se zabývá výrobou designových skleněných obkladů.

Na vytvrzenou skleněnou desku se poté z jedné strany nanáší pomocí mokrého nástřiku zvolená barva. Vybírat lze téměř z 2500 odstínů. Lakovat lze jakékoliv sklo, od čirého přes tónované až po satinované. Aby nedošlo k poškození barvy, upevňuje se obklad lakovnou stranou směrem ke zdi, a to buď lepením, nebo pomocí hliníkových profilů. Po upevnění na stěnu je obklad téměř nezničitelný a jeho barva zůstane jasná a výrazná dlouhé roky.

www.japcz.cz

komerční sdělení

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..